Teknisk systemförsäljare

Teknisk systemförsäljare

Om tjänsten:
Keypasco söker en teknisk säljare med intresse för internationella relationer. Keypasco är ett entreprenöriellt produktbolag vars patenterade produkt och tjänst förenar säkerhet med Internettjänster. Företaget befinner sig i en expansionsfas och har idag en stark tillväxt på den asiatiska bank- och online gaming marknaden. Grundarna av Keypasco har ett brett nätverk och sammanlagt 50 års erfarenhet inom säkerhet på Internet. Som anställd erbjuds du en autonom arbetsplats präglad av innovation och nytänk, och är belägen i centrala Göteborg. Som teknisk säljare på Keypasco kommer ditt arbete initialt att innefatta en hel del resande, primärt inom Europa. Relationsförsäljning är A och O och dina primära kunder verkar inom online gaming- och banksektorn. Då kundens produkt är i ständig utveckling är det viktigt att du har en god teknisk förståelse och snabbt kan sätta dig in i produkten och dess kontinuerliga uppdateringar.

Din profil:
Du är en förtroendeingivande person med starkt eget driv och som värdesätter autonomi i ditt arbete. Du gillar att resa och möta nya kulturer och är en naturlig relationsskapare. Du har sedan tidigare arbetet med sälj och har en god förståelse för hela säljprocessen.

Du har:

  • Utbildning som civilingenjör eller civilekonom
  • Mer än fem års arbetslivserfarenhet
  • Ett stort teknikintresse
  • Erfarenhet av, eller kunskap om e-handel/banker/storföretag

Meriterande:

  • Erfarenhet av att sälja betal- eller mobilsystem
  • Tidigare arbetat med Internetsäkerhet
  • Arbetat eller studerat utomlands

Om bolaget:
Keypasco grundades 2010 och är med sin patenterade säkerhetslösning på god väg att revolutionera Internetsäkerhetsmarknaden. Med Keypascos molnbaserade säkerhetslösning kan du göra banktransaktioner och hantera samtliga Internetkonton på ett nytt och säkert sätt utan att behöva använda externa dosor och kort. Keypascos kunder är bland annat banker och finansiella institutioner, e-handels portaler, betalningstjänster samt online dataspel/spel-bolag. Inom de närmsta åren har Keypasco som målsättning att nå ut till hundratals miljoner användare. Bolaget har haft en snabb tillväxt på den asiatiska bank- och online dataspel-marknaden. Grundarna av Keypasco har ett brett nätverk med sammanlagt 50 års erfarenhet inom Internetsäkerhet.


Anställning: Omgående

Omfattning: Heltid, tillsvidare

Security by Keypasco

[contact-form-7 id="447" title="Contact us - Open_position"]

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.